lauantai 17. tammikuuta 2015

Tulevaisuuden cosseja

Heipä hei pitkästä aikaa! Pahoittelen vähäiseksi käynyttä postailuani. Mutta nyt olisi asiaa tulevaisuuden cosseistani.


Sheeta- Castle in the sky
Tämän cossin aion saada valmiiksi Tampere kupliiseen ja luultavammin esiinnyn Sheetana myös jompana kumpana päivänä Tracon X:ssä. Tämä cossi oli suunnitteilla jo Tracon 9:iin, mutta se sitten vähän jäi sattumista syistä. Toteutan siis tuon version, jossa Sheetalla on sininen mekko. Paricossi olisi myös mahdollinen, jos joku olisi innokas cossaamaan Pazua.



Kyoko- Puella Magi Madoka Magica
Kyokoa olen jonkin aikaa halunnut cossata. Conista tai tapahtumasta en vielä tiedä, mihin tämän teen. Tästä toteutan taikatyttö- version. Ryhmäcossikin olisi ihan kiva.



Suiseiseki- Rozen Maiden
Tämä oli aikomus tehdä yli vuosi sitten, mutta liian suuren työmäärän takia en tehnyt. Tämä toteutan varmaan vähän pidemmän ajan päästä.



Shizuku- Whisper of the hearth
Rakastan Sydämen kuiskausta yli kaiken. Voisin katsoa sen koska tahansa uudelleen ja uudelleen kyllästymättä. Siksi juuri valitsin tämän cossattavaksi. Tämä tulee luultavasti johonkin tämän vuoden coniin tuolla versiolla, mikä kuvassa näkyy. Paricossi olisi myös mahdollinen, jos joku suostuisi Keijiksi.



Aru Akise- Mirai Nikki
Ihana mies ja helppo cossattava. Tämän toteutan myös luultavasti tänä vuonna. Ryhmäcossi oli myös jees.


Ja kaikki cossit teen siis itse, lukuunottamatta peruukkeja, kenkiä jne. Ompelutaitoja pitää hieman vielä parantaa, mutta kyllä uskon että näistä tulee hyvännäköisiä. Toivottavasti aikaa ja jaksamista riittää. Saatan muuttaa vielä mielipidettäni tulevaisuuden cosseistani, mutta nämä ovat siis nyt ensisijaisia.



Yasumin






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti