keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

Aloitus paloitus ja ensimmäinen cossi

Hellou! Eli kerronpa aluksi vähän itsestäni. Olen tälläinen pian 15-vuotias tyttö Etelä-Pohjanmaalta, joka aloittelee cosplayn harrastamista. Harrastan tällä hetkellä partiota, näyttelemistä ja piirtelemistä. Pidän myös japanilaisesta kulttuurista, kuten pukeutumisesta, ruuasta, animesta ja mangasta. Käyn coneissa, mutta en vielä yhdessäkään conissa ole ollut cossi päälläni (koska sellaista ei _vielä_ ole). 

Cossit aion tehdä itse, enkä osta "valmiina", (peruukit tai muu sellainen tilpehööri on eri asia) vaikka ompelutaitoni eivät ole ihan täydelliset, ehh... Ensimmäinen cossini tulee olemaan Mirai Nikkistä tuttu Deus Ex Machina. Se saattaa olla hieman haastava näin aloittelevalle cossaajalle, mutta kyllä siitä selvitään kunnialla. Tuo Deuksen face voi olla vähän astetta enemmän haastavampi, mutta siihen olen löytänyt täydelliset ohjeet. Cossi tulee Tracon 9:iin ja sen teon aloitan tässä lähiaikoina ja teen postauksia sen eri vaiheista. 



Deus Ex Machina kaikessa komeudessaan
  

Ja unohtuikin sanoa, että blogissani kerron siis cossieni tekemisestä ja ihan yleisestikin elämästäni ja tekemisistäni. Ja jos yhtään näyttää tämä blogi kiinnostavan, niin liity ihmeessä lukijaksi


Yasumin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti